Tietoa yrityksestä

Theodorin puiston tilat vuokraa Kiinteistö Oy Theodorinpuisto

Kiinteistön omistaa ja tilat vuokraa Kiinteistö Oy Theodorinpuisto. Yhtiön omistajina on kaksi saman perheen perheyritystä Y-K Oy Finland ja paikallinen Hongisto Oy.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita ja monipuolisia vuokratiloja erilaisiin tarpeisiin. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijainen prioriteetti, ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Kiinteistö Oy Theodorinpuisto, yhdessä Y-K Oy Finlandin ja Hongisto Oyn kanssa, on oikea kumppani, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista vuokranantajaa kiinteistötarpeisiisi.

 

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Tavoitteemme Theodorin puiston osalta

Y-K Oy Finland ja Hongisto Oy on ovat Theodorinpuiston kautta sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita tiloja erilaiseen toimintaan Oulussa. Pyrimme luomaan inspiroivia ja toimivia tiloja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Haluamme olla osa yritysten, yksityisyrittäjien ja harrastajien menestystarinoita tarjoamalla heille sopivia vuokratiloja.

Arvostamme kulttuuriperintöä ja haluamme säilyttää Theodorinpuiston historiallisen arvon tuleville sukupolville. Pyrimme huolehtimaan rakennuksen alkuperäisistä ominaisuuksista ja tunnelmasta samalla kun päivitämme tilat vastaamaan nykypäivän tarpeita. Historiallisen rakennuksen ylläpitäminen pitkälle tulevaisuuteen on meille sydämenasia.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme yksilöllistä palvelua ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme olla luotettava kumppani, joka mahdollistaa yritysten kasvun ja menestyksen tarjoamalla heille toimivia ja inspiroivia tiloja.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita tiloja erilaiseen toimintaan Oulussa samalla kun vaalimme historiallista rakennusta. Yhteistyö kanssamme takaa sinulle paitsi ammattitaitoisen vuokranantajan, myös mahdollisuuden olla osa historiallista perintöä. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme ja rakentamaan menestystarinaa kanssamme!