Vapaata toimintatilaa

Vuokraa varasto, toimisto tai harrastetilaa Oulusta

Etsitkö monipuolista vuokratilaa Oulusta? Theodorin puisto on täydellinen ratkaisu tarpeisiisi! Meidän tilamme tarjoavat vaihtoehtoja niin varastoille, toimistotiloille kuin harrastetiloillekin. Yhteensä yli 4000 neliömetrin tilamme soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olemme ylpeitä joustavista vuokrausvaihtoehdoistamme, jotka mahdollistavat tilan räätälöinnin juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Olipa kyseessä pieni yritys, yksityisyrittäjä tai intohimoinen harrastaja, meiltä löydät varmasti sopivan tilan. Tarjoamme joustavuutta ja monipuolisia mahdollisuuksia tilojen käyttöön. Sijaintimme Oulun keskustan tuntumassa varmistaa helpon pääsyn kaupungin palveluihin ja muihin tärkeisiin kohteisiin.

Haluamme auttaa sinua toteuttamaan unelmasi tilasta Theodorin puistossa. Ota rohkeasti yhteyttä ja vuokraa itsellesi juuri sellainen tila, jota olet aina toivonut. Meidän tavoitteemme on tarjota sinulle täydellinen vuokratila, joka vastaa tarpeitasi ja auttaa sinua menestymään. Älä enää odota, vaan tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä jo tänään!