Tervetuloa Theodorin puiston virallisille verkkosivuille!

Kun etsit monipuolisia ja laadukkaita tiloja Oulussa, Theodorin puisto on paikka, johon kannattaa tutustua. Verkkosivumme tarjoavat sinulle kattavan kuvauksen tiloistamme, palveluistamme ja mahdollisuuksistamme. Tule mukaan matkalle, jossa yhdistyvät historia, nykyaikainen toiminnallisuus ja ainutlaatuinen tunnelma.

Theodorin puisto on enemmän kuin vain kiinteistökompleksi. Se on paikka, jossa yritykset, yrittäjät ja harrastajat voivat löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivan tilan. Olit sitten aloitteleva start-up-yritys, keskisuuri organisaatio tai yksityishenkilö etsimässä harrastetilaa, meillä on ratkaisu juuri sinulle.

Verkkosivuiltamme löydät tietoa tilojemme monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Tarjoamme vuokrattavia tiloja, jotka soveltuvat niin toimistoiksi, liiketiloiksi, varastoiksi kuin harrastetiloiksikin. Voit tutustua tiloihin valokuvien, pohjakuvien ja tarkkojen kuvausten avulla. Saat käsityksen tilojemme tilavuudesta, luonteesta ja mahdollisuuksista.

Theodorin puiston verkkosivut eivät kuitenkaan ole pelkkä tilaesittely. Ne ovat myös portti tietoon ja ajankohtaisiin tapahtumiin. Voit löytää tietoa tulevista avajaisista, erikoistarjouksista ja kiinnostavista projekteista. Pysy ajan tasalla seuraamalla verkkosivujemme tiedotteet-osioita ja liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi. Näin saat ensimmäisten joukossa tiedon tulevista tapahtumista ja mahdollisuuksista.

Theodorin puisto on yhteisö, joka arvostaa historiallista arvokkuutta ja modernia toimivuutta. Haluamme tarjota sinulle enemmän kuin vain tilan – haluamme luoda ympäristön, jossa voit menestyä ja saavuttaa tavoitteesi. Verkkosivumme ovat portti tähän ympäristöön, jossa yhdistyvät luovuus, yrittäjyys ja yhteisöllisyys.

Tervetuloa Theodorin puiston virallisille verkkosivuille. Tutustu tiloihimme, inspiroidu mahdollisuuksista ja ota yhteyttä. Me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään unelmiesi tilan.